Husbilar - Våra märken | M Fritid Mönsterås

För oss är det viktigt att leverera husbilar som håller hög kvalitet. Välkommen att läsa mer om Kabe, Adria, Sun Living och Affinity.

  1. Startsida
  2. Husbilar
  3. Husbilar - Våra märken

Husbilar

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa husbilar från fabrikaten Kabe, Adria, Sun Living och Affinity. Vi tror att dessa fabrikat är det bästa valet för våra kunder på grund av den höga kvalitén och det breda sortimentet av modeller och funktioner som de erbjuder.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att hitta den husbil som passar dem bäst. Vi arbetar hårt för att förstå våra kunders behov och önskemål och att matcha dem med den perfekta husbilen för deras livsstil.

Vi förstår att köp av husbil är en stor investering, och det är därför vi valt att enbart sälja högkvalitativa fabrikat som vi känner oss trygga med att rekommendera till våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda de bästa husbilarna på marknaden och vi är säkra på att våra kunder kommer att uppskatta deras höga kvalitet och pålitlighet.

Så om du letar efter en husbil som är både praktisk, pålitlig och högkvalitativ, så är du på rätt ställe. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta husbilen för dina behov och önskemål.

Läs mer om Adria, Kabe, Sun Livings och Affinitys modellprogram genom att klicka på knapparna nedan!

Kabe bygger upp till fyrahundra husbilar om året. Fabriken ligger i Tenhult i Småland och produkterna är resultatet av Kabes och deras kunders önskemål, och inte minst Kabes eget kvalitetstänkande. Det är kvalitet, säkerhet, form och funktion som genomsyrar hela tillverkningen.

Adrias husbilar byggs i en av Europas modernaste och nyaste anläggningar i Novo Mesto i Slovenien. Adria har byggt husbilar och husvagnar sedan 1965 och den nya fabriken togs i bruk 2005. Med över 40 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husbils och husvagnstillverkare och varje år rullar cirka 14 000 husbilar och husvagnar ut från fabriken.

Sun Living finns i olika modeller. Sängplatser erbjuds för 2–7 personer och samtliga modeller har flexibla planlösningar, smarta funktioner och utmärkt boendekomfort. Det nya Fiat Ducato-chassit optimerar körupplevelsen och tillsammans med de maximalt utnyttjade lösningarna i bodelen kommer Sun Living att ge er de bästa av semesterminnen.

Affinity Camper Van erbjuder en bekväm bostadsyta för upp till fyra personer, två vuxna och två barn eller tonåringar. Vanen är byggd på den största skåpbilen från Fiat. Att skapa största möjliga boyta har varit vårt primära mål.