Husvagnar - Våra märken | M Fritid Mönsterås

M Fritid är återförsäljare för Kabe och Adria

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa husvagnar från de erkända fabrikaten Kabe och Adria. Dessa fabrikat är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet och breda urval av modeller och funktioner.

Våra erfarna säljare arbetar hårt för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta husvagnen för deras behov och budget. Oavsett om du letar efter en lyxig och rymlig modell för en familjesemester eller en mindre och mer kompakt husvagn för en enkel campingresa, så kan våra säljare hjälpa dig att hitta rätt.

Vi förstår att köp av husvagn är en stor investering och det är därför vi säljer högkvalitativa fabrikat som vi känner oss trygga med att rekommendera till våra kunder.

Våra erfarna säljare ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta husvagnen för dina campingäventyr.

Se leverantörernas modellprogram nedan!

Kabe började med tillverkning av husvagnar redan i början av 60-talet. Alla vagnar är byggda för det skandinaviska klimatet med utgångspunkt från att en riktig vintervagn också är bäst på sommaren. Kabes utveckling är präglad av att omsätta goda idéer i praktiken.

Adria har tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965. Adria är Europas mest sålda husvagn och man lämnar garanti i fem år. Adrias produkterna utvecklas och förfinas hela tiden och detta gör dem till storsäljare i Norden.